Gjerrildturen 2018

 


Nederst på denne side kan du tilmelde dig til 2018-fisketuren ved Gjerrild. Tilmeldingen er slut 26.06.2018 22:20

På turen holder vi en konkurrence, hvor det gælder om at fange flest mulige fiskearter. Strøm, bundforhold og ikke mindst skiftende vejrforhold forandrer kysten og vandet konstant, så det varierer, hvilke fisk, der befolker kysten fra det ene år til det andet. Men der fanges hvert år fine havørreder, og kysten byder næsten altid på ising, skrubbe, småtorsk og fjæsing og hvis vi er heldige rammer vi ind i, at sælerne jager en hornfiskestime op i armene på os. Der er også fanget sej og søtunge derude, medens rødspætter og slethvarrer er en anelse sjældnere inden for revlerne. Men tager et medlem en jolle med, så kan de heller ikke vide sig sikre. Ja, og multer kan man også gå efter flere steder på¨kysten i Gjerrild-området.

RSK-Klubhuset kan i weekenden 29..-30. juni og 1. juli 2018 benyttes af medlemmer af Viborg Fiskeriforening. Deltagelse og overnatning er gratis for medlemmer denne weekend, transport sørger du selv for. Klubhuset ligger ca. 50m fra havet (Ræbækvej 4, 8500 Grenå) og der er gode fangstmuligheder langs kysten i begge retninger. Der kan altså nemt og bekvemt fiskes døgnet rundt.

Huset vil kunne benyttes fra fredag eftermiddag til søndag middag (fælles rengøring søndag morgen), så der er mulighed for at være med 1,2 eller alle 3 dage. I huset er der fryser, køkkenfaciliteter, bad/toilet mm, foruden værelser med køjesenge eller brikse. Udenfor er der selvfølgelig en fiskerenseplads. Hvis du overnatter, skal du selv sørge for lagen, dyne,+hovedpude+betræk eller sovepose samt håndklæde og toiletgrej, sæbe mv. Og husk både vind- og vandtæt overtøj. Og måske lidt fiskegrej 🙂

Vi forventer naturligvis, at alle hjælper til med de fælles opgaver (mad, opvask mv.) og de fælles områder (rengøring, orden).

Ved tilmelding kan du bestille et aftensmåltid fre+lør, morgenkaffe/the med brød lør+søn inkl. brød+pålæg til evt. madpakke, men du selvfølgelig også velkommen til selv at tage mad/madpakke med.
Drikkevarer i øvrigt sørger du selv for.

Hvis du også vil fiske efter fladfisk, kan du satse på at kunne finde børsteorm og sandorm til salg i lokalområdet – eller du kan f.eks. bestille dem hjem på nettet. Foreningen forsøger at medbringe en vis nødforsyning af fladfiskeagn til fælles brug.

Foreningen sørger for strøm (2kr-automat) i fælleskøkken og stue mv. samt lidt brænde til brændeovnen. Medbring selv nogle 2-kroners-mønter, hvis du vil have lys/varme på værelset.

Sidste frist for tilmelding er mandag den 26. juni kl. 22:00 hvorefter denne tilmeldingsside lukker.
Skulle turen blive overtegnet, gælder først-til-mølle-princippet, og de senest tilmeldte vil selvfølgelig kunne fiske, men ikke overnatte i huset. Vi satser på, at de pågældende så vil få en email-besked derom senest torsdag den 28. juni.

Tilmelding & bestilling:

 

  Jeg deltager fredag til søndag med 2 overnatninger
  Jeg deltager fredag til lørdag med 1 overnatning
  Jeg deltager lørdag til søndag med 1 overnatning
  Jeg overnatter ikke i klubhuset, men kommer og deltager lørdag eller søndag

  og jeg bestiller hermed (betales senest ved ankomst):

  Aftenmåltid FREDAG: kr. 50,-

  Morgenkaffe/the/brød LØRDAG + kaffe til termokanden + brød og pålæg til madpakke: kr. 50,-

  Aftenmåltid LØRDAG: kr. 50,-

  Morgenkaffe/the/brød SØNDAG + kaffe til termokanden + brød og pålæg til madpakke: kr. 50,-

  Alle felter skal udfyldes:

  *Fornavn og efternavn

  *Adresse

  *Postnummer

  *By

  *E-mail adresse

  *Telefon

  *Fødselsår (f.eks. 1972)

  [recaptcha size:compact]

  (send knap fjernet 22:20, 26.6.18)