Gjerrildturen 24.-25. juni 2017

Nak og æd…en fjæsing!

Det gjorde vi så!

8 deltagere havde en udbytterig tur til Gjerrild Klint. Der blev fisket fra stranden og fra de 2 medbragte både. Bådene gjorde det muligt at få masser af rødspætter i tallerkenstørrelse foruden pighvar, makrel, torsk og hvilling. Torskene var for små, men der var rigeligt af andre fisk, så alle fik en rigtig god portion med hjem. Der blev fanget 12 forskellige arter:

Rødspætte, Ising, Skrubbe, Slethvar, Pighvar, Gråtunge, Makrel, Fjæsing, Hornfisk, Hvilling, Torsk og Savgylte.

Enkelte fjæsing, skrubbe og gråtunge blev røget og indtaget lune og lækre på stedet.

 

Nederst på denne side kan du tilmelde dig til fællesfisketuren ved Gjerrild.
– TILMELDINGEN LUKKEDE 21:30 19.6.2017.

På denne tur vil der være en konkurrence, hvor det gælder om at fange flest mulige fiskearter. Strøm, bundforhold og ikke mindst skiftende vejrforhold forandrer kysten og vandet konstant, så det kan variere, hvilke fisk, der befolker kysten fra det ene år til det andet. Men der fanges hvert år fine havørreder, og kysten byder næsten altid på ising, skrubbe, småtorsk og fjæsing og hvis vi er heldige rammer vi ind i, at sælerne jager en hornfiskestime op i armene på os. Der er også fanget sej og søtunge derude, medens rødspætter og slethvarrer er en anelse sjældnere inden for revlerne. Ja, og multer kan man også gå efter flere steder på¨kysten i Gjerrild-området.

RSK-Klubhuset kan i weekenden 23.-25. juni 2017 benyttes af medlemmer af Viborg Fiskeriforening. Deltagelse og overnatning er gratis for medlemmer denne weekend, transport sørger du selv for. Klubhuset ligger ca. 50m fra havet (Ræbækvej 4, 8500 Grenå) og der er gode fangstmuligheder langs kyststrækningerne i begge retninger. Der kan altså nemt og bekvemt fiskes døgnet rundt. Huset vil kunne benyttes fra fredag eftermiddag til søndag middag (fælles rengøring søndag morgen), så der er mulighed for at være med 1,2 eller alle 3 dage. I huset er der fryser, køkkenfaciliteter, bad/toilet mm, foruden værelser med køjesenge eller brikse. Udenfor er der selvfølgelig en fiskerenseplads. Hvis du overnatter, skal du selv sørge for lagen, dyne,+hovedpude+betræk eller sovepose samt håndklæde og toiletgrej, sæbe mv. Og husk både vind- og vandtæt overtøj

Ankommer du fredag må du selv sørge for forplejning resten af dagen – tag f.eks. en solid madpakke med.
Morgenkaffe/the med brød og madpakkepålæg, samt et varmt måltid lørdag aften kan bestilles ved tilmeldingen. Drikkevarer i øvrigt sørger du selv for.

Hvis du også vil fiske efter fladfisk, kan du satse på at kunne finde børsteorm og sandorm til salg i lokalområdet – eller du kan f.eks. bestille dem hjem på nettet. Foreningen forsøger at medbringe en mindre nødforsyning af fladfiskeagn til fælles brug.

Foreningen sørger for strøm (2kr-automat) i fælleskøkken og stue mv. samt lidt brænde til brændeovnen. Medbring selv nogle 2-kroners-mønter, hvis du vil have lys/varme på værelset.

Sidste frist for tilmelding er mandag den 19. juni kl. 20:00 hvorefter denne tilmeldingsside lukker.
Skulle turen blive overtegnet, gælder først-til-mølle-princippet, og de senest tilmeldte vil ikke kunne overnatte. Vi satser på, at de pågældende så vil få en email-besked derom senest onsdag den 21. juni.

Tilmelding & bestilling:

 

Jeg deltager fredag til søndag med 2 overnatninger
Jeg deltager lørdag til søndag med 1 overnatning
Jeg overnatter ikke i klubhuset, men kommer lørdag eller søndag

og jeg bestiller hermed (betales når du ankommer):

Morgenkaffe/the/brød LØRDAG + kaffe til termokanden + brød og pålæg til madpakke til i alt kr. 50,-

Et varmt aftenmåltid LØRDAG til kr. 50,-

Morgenkaffe/the/brød SØNDAG + kaffe til termokanden + brød og pålæg til madpakke til i alt kr. 50,-

Alle felter skal udfyldes:

*Fornavn og efternavn

*Adresse

*Postnummer

*By

*E-mail adresse

*Telefon

*Fødselsår (f.eks. 1972)

Tilmeldingen er lukket 19.6.2017 21:30