Klubmesterskabet 2015

 

Lørdag den 10. oktober kl. 8 til 15 er der fiskekonkurrence om “Klubmesterskabet” for medlemmer af Viborg Fiskeriforening. Du kan tilmelde dig mellem kl. 8 og 8:30 i Viborg Bådelaugs klubhus.
Alle medlemmer med email modtager en invitation direkte, og du kan også tilmelde dig blot ved at returnere emailen til vibfisk@gmail.com og skrive, at du kommer. Det koster ikke noget at deltage.

For den største fisk af hver af arterne:
Gedde, sandart, aborre, ørred, laks, suder, karpe, skalle og brasen
gives 12 point, næststørste 10, osv. således:

Største  =  Point
1. plads = 12
2. plads = 10
3. plads = 8
4. plads = 5
5. plads = 4
6. plads = 3
7. plads = 2
8. plads = 1

Hver deltager kan få indvejet 1 fisk pr. nævnt art, og “Klubmester 2015” bliver den, der opnår flest point i alt. Det gælder altså om folde alle sine lystfisker-evner ud og fange mange arter.
.
Alle de fisk, du vil have indvejet, skal være på land til indvejning/måling ved Viborg Bådelaugs klubhus senest kl 15:15. (Adr.: Skt. Kjelds Gade 23F, Viborg).
For gedder er “størst” = længst. For de øvrige nævnte arter er “størst” = tungest.

Den nye Klubmester får som synligt bevis for årets mesterskab overrakt “Klubmester 2015-hjulet”, det flotte, nyudviklede Corvalus 401 multihjul, som er perfekt til brug i ferskvand, med kasteegenskaber helt i top med medium/tunge agn. Metalhjul som dette i aluminium og messing giver alle bevægelige dele en uovertruffen præcision, og den avancerede overfladebehandling gør det særdeles holdbart. Og så vejer det kun ca. 335g.

Ses vi til endnu en hyggelig dag ved søerne?

Skriv et svar