Om Naturens Dag – søndag den 13.9.2015

På Naturens Dag ved Hald Hovedgård bød Viborg Fiskeriforening publikum på smagsprøver af lækker-lækker havørred fra grillen – samt røget ditto, og mange fik en god snak om lystfiskeri og vores lokale søer. Et par nye medlemmer blev det også til.
Vi havde som altid taget fiskestænger med, så neden for hovedgårdens have, nede ved søbredden, hjalp vi børn i alle aldre med at komme i gang med at fiske. Det gik lidt trægt i begyndelsen, men midt på dagen begyndte der at ske noget, og pludselig var der både aborrer og brasen, der ville bide.  Især skabte det trafik nede hos fiskerne, da det rygtedes, at de havde landet en 4kg brasen.
Vejret var regnfuldt det meste af dagen, mange blev hjemme i år, men vi havde en god og hyggelig dag og havde til gengæld mere tid til dem, der trodsede vejret 🙂

Skriv et svar